Doktoriram v iskanju nenavadnih receptov.

Trik za hitro pripravo kosila – odprem hladilnik, vidim kaj je v njem in vključim intuicijo.

Raznolikost je začimba življenja.

Igralka, voditeljica, režiserka in še marsikaj drugega, predvsem pa simpatično navihana in ognjevita 31-letnica. Pravi, da je po duši in koreninah Primorka, sicer pa Ljubljančanka, ki uživa v kuhanju in iskanju nenavadnih receptov.

Testenine ali riž?

Jaz raje riž, fant raje testenine. Pri naju vlada enakopravnost, tako je tudi na jedilniku. Oboje pa je po pravilih polnozrnato.

Čokolada ali bonboni?

Čokolada. A tudi bonboni, gumijastim se težko uprem. Obojega imam pa hitro dovolj.

Kaj najraje skuhate za svoje najdražje?

Predvsem kaj posebnega – doktoriram v iskanju nenavadnih receptov. Obožujem nenavadne kombinacije in sestavine, na katere ne pomislimo vsak dan.

Nam izdate kak svoj trik za hitro pripravo kosila?

Odprem hladilnik, vidim kaj je v njem in vključim intuicijo.

Brez katere začimbe ne bi mogli živeti?

Česna.

Slovenska kuhinja ali eksotični okusi sveta?

Oboje – “variety is a spice of life” (raznolikost je začimba življenja).

Po kateri specialiteti slovite med svojimi prijatelji?

Rižoti z rdečo peso, škampi in penino. In seveda po solatah. Kadar jaz kuham, prijatelji vedo, da bo na meniju izjemno bogata solata, drugačnih kombinacij, ki se je vsi že vnaprej veselijo.

Katera je vaša najljubša razvada (s katero hrano se najraje razvajate)?

Čips.

Najbolj uporaben kuharski trik?

Družinska skrivnost.

Nadaljujte stavek: Kuhanje …

je intuicija.