Najraje vidim, če drugi kuhajo zame.

Prijatelje razvajam z »zumba« piškoti.

Obožujem druženja, ko se družba zbere in se vsi okrepčamo ob dobri kapljici vina.

Simpatična in energična Nataša je inštruktorica zumbe, manekenka, ob prenovi podobe Zlatega prepečenca pa je postala tudi ambasadorka Fit & chic Zlatega prepečenca. Prepečenec najraje je z namazom ali si ga nadrobi v jogurt namesto kosmičev. Z njim pa pripravlja tudi kanapejčke, s katerimi razveseljuje svoje goste.

Testenine ali riž?

Riž.

Čokolada ali bonboni?

Temna čokolada.

Kaj najraje skuhate za svoje najdražje?

Najraje vidim, če oni kuhajo zame, hihi. 🙂 Drugače pa, če vem, da ima nekdo nekaj zelo rad in bi ga rada presenetila, ni ovir. Bom pač to jed “pogooglala” ali prebrala v knjigi z recepti in to poskusila narediti čim bolj okusno. (Včasih tudi ne rata, haha. Ampak važen je namen. 😉 )

Nam izdate kak svoj trik za hitro pripravo kosila?

Pogledaš, kaj imaš v hladilniku, in uporabiš domišljijo.

Brez katere začimbe ne bi mogli živeti?

Origana.

Slovenska kuhinja ali eksotični okusi sveta?

Eksotični okusi kuhinje moje mame, se pravi mešanica makedonske in slovenske kuhinje. 🙂

Po kateri specialiteti slovite med svojimi prijatelji?

Po »zumba« piškotih. 🙂

Katera je vaša najljubša razvada (s katero hrano se najraje razvajate)?

Največja moja razvada je jutranja kava, zraven pa obvezno rogljiček ali linški piškoti oz. nekaj sladkega. 🙂

Najbolj uporaben kuharski trik?

Hmm, po pravici povedano ga nimam.

Nadaljujte stavek: Kuhanje …

združuje. Obožujem piknike, nedelje, druženja, ko se družba zbere in se dela za pripravo hrane razporedijo, na koncu pa se vsi skupaj okrepčamo za mizo ob dobri kapljici vina.