Onkraj lonca

Za vse čute

Medenjaki

Medenjaki

Sreda - 21.12.2016

Receptov za medenjake je res veliko. Lahko so mehki ali kot kamen trdi, vsako sorto pa znamo uporabiti na svoj način. Mojca Koman je za vas pripravila dva odlična recepta.

V kuhinji z

Sašo Miljuševič

Sašo Miljuševič

Četrtek - 24.11.2016

Primorec je po poklicu sicer frizer, vendar ga je ljubezen do kuhanja vodila v kuharsko oddajo Master Chef, kjer je zmagal in tako postal prvi slovenski master chef. Pohvali pa se lahko tudi z nazivom Maestro chef.

Naše znamke

Žito+

Kruh

Žito je že več kot pol stoletja sinonim za okusen, svež kruh, pekovsko pecivo in druge pekovske in slaščičarske izdelke.

Zamrznjene dobrote

Zamrznjene dobrote so popestritev jedilnika za vse, ki kljub pomanjkanju časa prisegajo na okusne, polnovredne obroke.

 

Zlato polje+

Riži, testenine, kaše, kosmiči, zdrobi in žita za zajtrk… Zlato polje je sinonim za sodobno kuhinjo.

Maestro+

Že desetletja so začimbe, dišavnice, začimbne mešanice in dodatki jedem Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji.

Natura+

Žita, kaše, kosmiči, moke, stročnice in izdelke iz soje v veliki meri pridelujejo domači pridelovalci.

Gorenjka+

Polna vsega dobrega nas čokolada Gorenjka razvaja že več kot 90 let. Za sladko razvajanje ali izvirno darilo.

1001 cvet+

Zeliščne, sadne in prave čaje 1001 CVET poznajo in uporabljajo vsa slovenska gospodinjstva.

Šumi+

Šumi v svoji 135-letni sladki zgodovini ponuja širok izbor pravih slastnih mojstrovin.